Genel

Oyun Hakkında

Muhafızlar / Mentorlar

Oyuncular Topluluğu

Hanlıklar

Oyun Hakkında «Yardım Köşesi»

sayfalar [ << < 1 2 3 4 5 6 > >> ]
Seviye Seviye Karakter Nasıl Kasılır Oyun El Kitapçığı Pilante [6]

Rusça yazılar!!!! tozkoparan [8]

www.ejderhalaraltin.tr.gg gibi altın vaat eden yabancı siteler DOLANDIRICIDIR!!! körçak [5]

reçete değişimi! voyvodavlad [7]

Geçiş Süresi Uzadı Çünkü alakazooom [5]

Yaşam seviyesi neden düştü? ARGK [4]

Yardım Köşesinin Amaçları Eleos [4]

Yeni Başlayan Oyunculara Yardım Eleos [4]

İNSAN TARAFI OYUNCULARININ DAYANIŞMASINI YÜREKTEN TBRİK EDERİM...!!! _UMAY_16 [9]
03:08 , 11 Mart 2010
evet kimsenin arkasından konusmam her lafımı genelede yazarım özelede şu bir gerçekki her zaman gördüğüm şey insanların güzel dayanışmasıydı.magmar tarafı bunu beceremedi beceremicek...!!!
özellikle savaslarda yüksek levellerin...
Answers 2  Junis, Kasap_bymehmet

Kral Magiş 'in kalesi AyKurt [9]
15:46 , 08 Ocak 2010
Kısaca bilgi vermeye çalışacam, yanlışım yada eksiğim olursa düzeltir yada eklersiniz.

Terk edilmiş ev gibi, 5 yaratıktan herhangi birini yada hepsini öldürüp, Kasvetli, unikom, intikam setlerinden herhangi birinin tüm parçalarını...
Sayfalar: [ 1, 2, 3 ]
Answers 39  ... berkoş, Sösüret, Sösüret, vampirestoprak, katledeci26, hidalgoo, OzAnNS, hidalgoo, körçak, WishMaster

Dropa nın multi hesapları !!! İşlem görene kadar takip edeceğim yönetim !!! teodoros [9]
00:16 , 11 Mart 2010
Savaş linki budur :

http://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=41594742&page=0&stat=0...
Answers 2  kurtlarvadisi, WishMaster

Lvl 4 te 5 Cep Nasıl Oluyor? kangaxx [4]
23:36 , 10 Mart 2010
kağan [4] [Muazzam dev iksiri]-> [Muazzam dev iksi...] effekt

kangaxx [4] [Büyük dev iksiri]-> [Büyük dev iksiri] effekt ...
Answers 6  ýâќâмôź60, -KnighTDeviL-, kopuks, kağan, nightmare212, ---Thoth---

gökkuşağı gücünü nerden bulabilirim ve vertsida öfkesini acaba ejyuef [5]
22:28 , 09 Mart 2010
arkadaşlar ben neden sen hiç gökkuşağı gücü veya vertsida öfkesi bulamadım ama seviye 5 olupta bulan kişiler ver yani acaba ben nerden bulabilirim bu effekleri
Answers 10  ejyuef, katledeci26, ejyuef, desTrOyinCi, vizviz, ýâќâмôź60, ejyuef, -kader-, ejyuef, vizviz

PayByCash PARADOKS06 [7]
21:24 , 10 Mart 2010
slm pırlanta alma istiyom almak banka gittim PayByCash hesab olara hepsi yaptım ama 1 ay ol emek boşa gitmesi bir yardım olacak varmı :::::::::((((((((((
Answers 0  

Ejderha kılıcı (yenecek) H_ [4]
22:15 , 16 Şubat 2010
Ejderha kılıcı (yenecek) bu kılıc nereden çıkar veya nasıl kazanılır bi bilgisi olan yaza bilir mi
Answers 12  ... kral57, sobis_627, Dark-116, okatuna, doqu bosHbuRos, CoCo, lidder_52, sobis_627, rejoner176, ATROX

büyü Saso21 [3]
20:03 , 09 Mart 2010
büyü yapmaya kaç lvl de başlıon ve nasıl yapabilirim ?
Answers 6  darkkabraxis, ayberkkk, katledeci26, H_, Saso21, rejoner176

insanlarda olan fakat bizde olmayan yaratıklar --SuSKuN-- [5]
16:56 , 09 Mart 2010
bizde genç oduni var insanlarda onun yerine beron var ama insanlarda hem genç odünü hem genç beron kaplanı var

onlarda kodrag var bizde yarasa atşa ama onlarda yine kana susamış atşa var ama bizde kodrag yok biri buna bi açıklık...
Answers 4  Şafak-Olci, aLKoS, NomadarQ, körçak

Kumandanın kemeri Dark God [7]
05:28 , 04 Mart 2010
Kurallara göre şah koymadan sonra çıkan bu görevde krest ininde devriye kumandanını öldürmemiz söyleniyor. Bu devriye kumandanı krest ininde kampta olan krest amiri mi; çünkü ben inde devriye kumandanı diye birini hatırlayamadım da....
Answers 7  Dark God, Nerio, Dark God, hidalgoo, --SuSKuN--, NİKEL, --SuSKuN--

Sizlere Küçük Bir Bilgi Paylaşımı ( Bilmediğiniz Bazı İtemler ) -A- [4]
15:26 , 26 Şubat 2010
TAŞLANMIŞ DERİ TAKIMI 6 - 10 LEVEL

PANTALON ...
Sayfalar: [ 1, 2, 3 ]
Answers 52  ... WarsouL43, güselkız, güselkız, güselkız, güselkız, H_, H_, Lider_70, enekor, ato_35

Yılan saldırı wuruşu :( -Oğuzhan- [5]
15:00 , 10 Mart 2010
arkadaşlar yılan saldırı wuruşu bi açılmadı gitti ne yapayım artık bilemiyorum ya...
Answers 1  KABUS 48

sayfalar [ << < 1 2 3 4 5 6 > >> ]

«Efsane: Ejderhalar Mirası», bedava, online MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) (online oyunları, mmorpg) oyunun yasal sitesine hoş geldiniz. Browser Role-Playing (rpg) oyunları abonman ücreti yada özel bir program kurmanızı gerektirmiyor. Ayrıca bu sitede, Flash teknolojisi yardımıyla (online flas oyunları) yapılan, bedava oyunlar da yer almaktadırlar.