|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
| Oyun Hakkında «Yardım Köşesi»
|
|
 |  |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
 |
15:24 , 10 Eylül 2009
yaw homelessuho ya bir sorum var orlufya görevi lwl kaçta bitecek lwl 2 de başladım anca dioki görevin devamı bir üst seviyede başlayın dio kaça kadar devam edecek bu...
Answers 45 ... KinGS35, l 0ceanSouL l, Jason_Bourne, StrikeR06, StrikeR06, pAŞa36, _RamHERO_, kralyumurcak, kralyumurcak, anti-magmar
|
![]()
 |
15:06 , 05 Şubat 2012
14:49 --kurtmen-- : Kıvılcım saçan küçük kristal satılır... Üstümdde olmayan alaca itemleri alınır... yazdı ama yanlış item verdi 5 altınım boşuna gitt yardım ban yemesini ve paramı istiyorum
Answers 0
|
![]()
 |
22:12 , 02 Temmuz 2010
ya ben 301 onur yaptım 310 onurda ayı phadd çağırma madalyonu felan alabilcem işte az kaldı şimdi orfulya görevini yapıom(4.lwlin)bu görevden baska onur veren görev varmı varsa kmden alınıo...
Answers 20 ... ikikereikidort, the_world_is_my, Ennlish, QueratuR, dogukan, berkolin, WampirE, Varmıderdiolan, neco9898, YeLLowRed
|
![]()
 |
12:20 , 07 Haziran 2011
İTEM VEREN GÖREVLER NELER
Answers 18 ... dangerengin, -Nerio-, -Nerio-, KrAdEo, s_ü_p_e_r, s_ü_p_e_r, __MekanSıZ__, Cenakoliq18, zorba_lık87, byMTS
|
![]()
 |
17:48 , 04 Şubat 2012
Edit _RamHERO_
Answers 0
|
![]()
 |
23:46 , 05 Temmuz 2009
4 lwl deki hırsız cigrikin görevi önceden 4 altın veriyordu şimdi ndn 2000 tp ve 70 gümüş veriyor zaten para bulamıyoruz lütfen düzeltin bunu sahsen tp her zaman kasıyorum ama para o kadar kolay değil
Answers 43 ... BreakAybar, Relunxet, KralAslan, _- kewell -_, leonardo1161, aNyMoRe, xxölümcülxx, gizemliavcı, ShadowMan, neco9898
|
![]()
 |
20:45 , 07 Ekim 2011
Beyler Şöyle Anlatayım Muhafızlara Sordum Arnematia'Ya Oda Cevap Veremedi Görevim Şu
Dişi Ateş Örümceklerini ve Avcı Dişi Kül Örümceği'ni [3] yuvasından çıkarak öldürün....
Answers 4 Mad Warrior, SuiKasTci, cerrahoglu, RecLinq
|
![]()
 |
21:04 , 05 Nisan 2010
öncelikle herkese slm direk konuya gireyim sayın admin bakın bu oyun çok zevkli ve uğraş isteyen bir oyun her levelde farklı bi görev onur vs sürekli insanlar bi uğraşın içinde oyunun zorluklarını aşmaya çalışıyo bunu yaparken...
Sayfalar: [ 1, 2, 3, 4, 5 ]
Answers 83 ... yusufcnnn, MrKuru, Nicqsiz_qral, Prenses Nadide, mami38, -İSKENDERUNLU-, hairhockas, FİYASKO001, ReAlCaRnAs, burakcan67
|
![]()
 |
15:04 , 23 Temmuz 2009
2. seviyeyi atlamak için yapmam gereken questler nelerdir.benim şuana kadar yaptığım tüm questler şunlardır; Magdalena için süs eşyası ...
Answers 16 ... byga, savageen, crossbones, EJDERHA71, asdjalskjdlk, Spartacus61, __aTo_06, enver34, MaGMaR-MUraT, Yenilmez96
|
![]()
 |
16:52 , 12 Kasım 2010
ya bu görevde paladin şiko bana kolluk vercek ya bnde ona galmahar vercem o niğfer
Galmahar Miğferi(kırık) olsa alıomu
Answers 12 ... yılmazbaş, dccan, Streuner_KKo1, ParsPrestij, ejdersavascısı, BaDSouL, VitalityGard, efsane taner, -_-KiNG__oF-_-, Heavy StorM
|
![]()
 |
15:09 , 02 Şubat 2012
bu taş ne kadar eder acil
Answers 1 burakcan67
|
![]()
|
 |
|
 |
|
«Efsane: Ejderhalar Mirası», bedava, online MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) (online oyunları, mmorpg) oyunun yasal sitesine hoş geldiniz. Browser Role-Playing (rpg) oyunları abonman ücreti yada özel bir program kurmanızı gerektirmiyor. Ayrıca bu sitede, Flash teknolojisi yardımıyla (online flas oyunları) yapılan, bedava oyunlar da yer almaktadırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|