|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
| Oyun Hakkında «Yardım Köşesi»
|
|
 |  |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
 |
12:55 , 24 Eylül 2011
arkadaşlar burdaki adamı gemide bullcakmışız tam olarak nerde ya:(
Answers 4 werirdidimde, kralsavaşcı01, werirdidimde, ege34
|
![]()
 |
22:53 , 11 Şubat 2010
beyler denizci berd ten aldığım ebeveyn ilgili büyülü bi sandık var ben bu sandığı napcam nasıl accam en kısa zamanda yardımlarınız bekliorum...
Answers 4 türk80, Seyri Alem, esperado, __cUp__
|
![]()
 |
12:44 , 08 Ağustos 2011
kraliçe ateş böceği ne işe yarar üzerinde bataklık laneti felan bişeyler yazıyor :)
Answers 3 DarkFalcon, -Sevqi_Böceqi-, canadal
|
![]()
 |
20:50 , 15 Mayıs 2012
5lvlde neler yapmam lazım sadece göz kasıp eve girip taş kasıyorum doğru yapıyormuyum tp %80oldu dz için çalısıyorum ama bu gidişle dz zor...
Answers 0
|
![]()
 |
19:02 , 15 Mayıs 2012
Yardım Eder Misiniz Şifacı Olup Yaralarımı İyileştirmek İsiyorum 3 lwlim biri söylesin ne yapmam gerek?...
Answers 0
|
![]()
 |
18:24 , 14 Mayıs 2012
sayın support günlerden birgün mabede girdim karşıdaki takım bizden güçlüydü bende hakurt moroğu vardı arkadaşım - SuppReSS - adlı kişinin 70 kelle görevi vardı bana sende morok varmı dedi bende var dedim salarmısın dedi ben...
Answers 0
|
![]()
 |
17:25 , 06 Eylül 2009
Kumandan Gidver olağanüstü bir sefere hazırlıklarını yapmaktadır. Kumandanın planları - tek seferde Ogriy kıtasının yaşayanlarından kurtulmaktır. Bu seferin başarılı olması için mümkün olduğunca daha fazla savaşçı...
Answers 6 SmallWolf, yılmazbaş, SmallWolf, -Yokedici-, unnamed, Guclumehmet
|
![]()
 |
17:54 , 10 Mayıs 2012
arkadaşlar ben nesıl meslek edine bilirim...
Answers 0
|
![]()
 |
12:17 , 23 Eylül 2009
bakar mısınız ben 3 lwlim vede yeni süper vuruşum olan kan tutkusunda bilinmeyen unsur işareti var neden olduğunu ve bana nasıl düzelteceğimi söyleye bilir misiniz?
Answers 25 ... SP4RTACUS, freeblack, freeblack, datmak, CarlV, ARBALET, dogus66, Doqa_35, -RAPTORYUSAR-, KralAslan
|
![]()
 |
14:55 , 06 Ağustos 2010
yha arkadaşlar itaatsiz sandık görevini bilen bana bi anlatsın lütfen...
Answers 19 ... ismaildede, v_for_vendetta, aylakvolkan, morke syker, karetekifb, onur123456, - EcE -, güclücaca, humanlife61, purohan
|
![]()
 |
00:18 , 27 Ağustos 2010
rütbe ne yaptıkça atlanır
Answers 6 teodoros, alicik114, seçkin05, seçkin05, İnSaN-KaTiLia, qorku saçan
|
![]()
|
 |
|
 |
|
«Efsane: Ejderhalar Mirası», bedava, online MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) (online oyunları, mmorpg) oyunun yasal sitesine hoş geldiniz. Browser Role-Playing (rpg) oyunları abonman ücreti yada özel bir program kurmanızı gerektirmiyor. Ayrıca bu sitede, Flash teknolojisi yardımıyla (online flas oyunları) yapılan, bedava oyunlar da yer almaktadırlar.
|
|
|
|
|
|
|
|