Oyunculara oyunda bunu bir hanlığa bağlı olarak resmi olmayan bir şekilde yardım mı ediyorsunuz? Bu durumu değiştirmenin tam zamanı: Hanlığından ayrılmana gerek kalmadan Mentor ol! Eğer hanlığınızdan ayrılmadan diğer oyunculara oyunda resmi olarak yardımcı olmak istiyorsanız başvurunuz yapınız.
Lütfen bir Mentorün sahip olması gereken özellikleri detaylı bir şekilde gözden geçirip, ön başvurularınızı burada foruma yazınız. Başvurunuz incelendikten sonra ve uygun görüldüğü takdirde biz mümkün olan en kısa zamanda sizinle temasa geçeceğiz (örneğin posta ile). Lüften başvuruların yoğunluğunun bizlere mutuluk ve onur verdiği kadar, sağlıklı bir değerlendirilme yapabilmenin de zaman aldığını unutmayın.
Başvurularınızın düzeyli olmasına ve "hey naber! beni de mentor yapsana!" şeklinde gelişi güzel formule edilmemiş olmasına lütfen dikkat ediniz. Bu şekilde yapılan başvurular dikkate alınmayacak olup, mentor adaylığı için şansları olmayacaktır.
Mentor olmak için aşağıdaki koşulları yerine getirmelisiniz:
- Takım çalışmasına uyumluluk - En az 20 yaşında olmak - Türkçeyi çok iyi biliyor olmak - En az level 4 karaktere sahip olmak - Oyunda aktif bir şekilde yer almak - Olaylar karşısında tarafsız ve sağduyulu davranmak - Güvenilir ve sır saklayabilen biri olmak - Kendi başına çalışabilen, sorumluluk sahibi biri olmak - MSN,ICQ veya Skype kullanıcısı ve Windows 98 ile Windows Vista işletim sistemleri arasındaki işletim sistemlerinden birini kullanıyor olmak. - Game-Klient kullanmak
Sorumluluklarınız:
- Oyunda en az haftada 7 saat olmak üzere mecburi hizmet vermek (bu mecburi hizmet sırasında mesela oyuncuların oyunla ilgili soruları cevaplanacaktır). Haftada 7 saat görev süresi bir mentor için mecburidir. - Oyunculara oyun içinde yardım etmek - Chat içinde yazılanları okuyup soruları cevaplamak - Oyunculara oyun hakkında sınırlamalar ve görevlerde yardımcı olmak
Başvurularınızın bu bilgileri içermesi gerekir:
- Karakterin adı - Hangi ırk (magmar veya insan) - Yaşınız - Eğitim durumunuz / mesleğiniz - Bu konudaki tecrübeniz (eğer var ise) - Kendiniz hakkında kısa bilgi - Karakteriniz hakkında kısa bilgi - Neden Mentor olmak istediğinizi anlatan bilgi
Başvuru sonrası işlem nasıl yapılır?
- Sizin forumda yaptığınız başvurular değerlendirilir ve uygun görülen oyuncular ile temasa geçilir. - Başvuran ile bir buluşma ayarlanır - Buluşmada sürdürülen konuşamaya göre oyuncu uygun görülürse, oyuncu mentor olarak göreve başlar.
Herkese şimdiden başarılar
Lütfen forumda bir şey yazmadan önce Kurallar ve FAQ bölümünde ve Muhafızlar Salonunda tarafımızdan yapılmış açıklamaları okyunuz!
sayfalar [ <<<1>>> ]
«Efsane: Ejderhalar Mirası», bedava, online MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) (online oyunları, mmorpg) oyunun yasal sitesine hoş geldiniz. Browser Role-Playing (rpg) oyunları abonman ücreti yada özel bir program kurmanızı gerektirmiyor. Ayrıca bu sitede, Flash teknolojisi yardımıyla (online flas oyunları) yapılan, bedava oyunlar da yer almaktadırlar.